top of page

UNITED még mindig fantasztikusan fejlődik. Nemcsak mint díjló Edward Gal lovaglásában, de mint a Van Uytert ménes fedezőménje kiváló leszármazottakat hagy maga után. I.P.S. United 2011-ben a Light – Tour szinten versenyzett Edward Gallal nyergében. Unitednek óriási képessége van a Piaffra és Passagera, s reméljük hogy nagy jövő áll előtte, mint nagydíjas díjló és fedezőmén előtt egyaránt. 


2009-ben nemcsak a 4 éves lovak legnagyobb díjlovagló kupáját a Pavo kupát nyerte meg, hanem leszármazottai szintén jelentős eredményeket értek el: Bordeaux-ban megnyerte a Tenyészmén Szelekció bajnoki címét, Brooklyn-ban másik leszármazottja a Kanca Tenyészszemle Bajnoka lett szintén. 
2010-ben United volt az egyetlen mén, akinek 3 utódja volt a döntőben a Pavo Díjlovagló Kupán a 4 éves lovak versenyében. 


Nagyon fontos kihangsúlyoznunk, hogy United utódjai nagyon jó karakterrel rendelkeznek. 2011-ben United leszármazottja szintén kvalifikálódott a KWPN Tenyészszemlén és Ménszelekción, akinek anyai vonala Sir Sanclair és Teunis Andeweg tenyésztette Randwijkban. 

Krack C x Nessica

 

 KWPN, HANNOVER, BWP, OLDENBURG
DENEMARKEN


 

United

bottom of page